Suunnitteluasiakkaita ympäri Suomen

huhti 12, 2024

DGN Innovationilla on toimistot Etelä-Savossa Mikkelissä ja  Pohjois-Savossa Suonenjoella Kuopion kupeessa. Ajoittain tulee kyselyjä, onko mekaniikkasuunnittelun tekeminen mahdollista etätyönä ja voiko palavereja pitää esimerkiksi Teamsilla? Vastauksemme on, että kyllä voi! 

Meidän asiakkaistamme vain noin 30% sijaitsee Etelä-Savon aluella, Mikkelin toimiston kupeessa. Loput asiakkaista ovat esimerkiksi  Pohjois-Karjalassa, Päijät-Hämeessä, Pohjanmaalla ja Uudellamaalla.

 

Viimeisin uusi asiakkuus tulikin nettisivujen kautta Pohjanmaalta. Asiakas otti yhteyttä sähköpostilla, jonka jälkeen puhuimme puhelimessa pariin otteeseen. Sen jälkeen pidimme aloituspalaverin (maksuton kartoitus) Teamsilla. Asiakkaan hyväksyttyä tarjouksemme, aloitimme mekaniikkasuunnittelun ja olemme pitäneet välipalavereja Teamsilla, puhelimitse sekä välillä videopuheluita Whatsappilla.

Vaikka etätyöskentely on tehokasta ja mahdollistaa mekaniikkasuunnittelun, pyrimme käymään asiakkaidemme luona vähintään kerran vuodessa, kun siellä päin liikumme! Mekaniikkasuunnittelun aloitus pääperiaattein

1. Asiakkaalla on tarve

2. Pidämme maksuttoman alkukartoituksen, jossa käymme tarjoukseen tarvittavat sisällöt. Tässä vaiheessa ei laadita spesifikaatiota, vaan se on yksi mekaniikkasuunnittelun vaihe, asiakas laatii sen itse tai meidän kanssa yhdessä.

3. Asiakkaan hyväksyessä tarjouksen, aloitamme spesifikaation huolellisella läpikäynnillä tai vaihtoehtoisesti laadinnalla.

4. Mekaniikkasuunnittelu alkaa…

 

Lisätietoa mekaniikkasuunnittelusta

Juha Lievonen

juha.lievonen@dgn.fi

Puh. 040 715 0972