Innovaatioseteli

Innovaatioseteli on erinomainen rahoitusmuoto entiseltä Tekesiltä, nykyiseltä Business Finlandilta. Innovaatiosetelin arvo on 5000e (ALV0%) . Tuki mahdollistaa asiantuntijapalveluiden ostamisen palveluntuottajilta. Vuoden 2020 alusta lähtien innovaatiosetelissä on 1000e (ALV0%) omavastuu, jonka tarkoituksena on tehostaa asiakkaan sitoutumista projektiin.

DGN Innovation on ollut usean asiakkaan innovaatiosetelin hakuvaiheessa mukana, joka on prosessiltaan nopea ja kevyt. Pääsääntöisesti hakeminen on ottanut aikaa noin tunnin verran, jos projektin sisältö on hahmotettu valmiiksi.

Innovaatioseteli

Kenelle

Innovaatioseteli on tarkoitettu vakiintunutta liiketoimintaa (yrityksellä on liikevaihtoa vähintään yhdeltä päättyneeltä tilikaudelta) harjoittaville pk-yrityksille, jotka haluavat käynnistää innovaatiotoiminnan. Innovaatiotoiminta tarkoittaa toimenpiteitä, joilla yritys kehittää tuotteitaan, palvelujaan tai prosessejaan, tai hankkii palveluna uutta innovaatiotoiminnassa tarvittavaa tietoa ja osaamista.

Mitä

Innovaatiosetelillä voit ostaa uutta tietoa ja osaamista yritykseesi. Setelin arvo on 6 200 € (5 000 € + alv). Voit käyttää sen innovaatiotoimintaan liittyvien asiantuntijapalvelujen hankintaan. Innovaatiosetelillä voi hankkia palveluita esimerkiksi innovaatiopalveluja tarjoavilta yrityksiltä, yliopistoilta, ammattikorkeakouluilta ja tutkimusorganisaatioilta. Innovaatiotoiminta tarkoittaa toimenpiteitä, joilla yritys kehittää tuotteitaan, palvelujaan tai prosessejaan, tai hankkii palveluna uutta innovaatiotoiminnassa tarvittavaa tietoa ja osaamista.

Toteutuneita innovaatioseteli projekteja

  • Tuotteen konsepti- ja tuotesuunnittelu
  • Uuden tuotteen tuotesuunnittelu + uutuustutkimus hyödyllisyysmallille (tutkimuksen suoritti IPR-asiantuntija)
  • Uuden tuotteen esisuunnittelu
Arvostelu innovaatioseteli

LISÄTIETOA INNOVAATIOSETELISTÄ:

Puh. 040 715 0972 tai sähköpostilla: juha.lievonen(at)dgn.fi