Innovaatioseteli

Älä anna rahoituksen seistä menestyksesi tiellä

Innovaatioseteli on pienille ja keskisuurille yrityksille tarkoitettu Business Finlandin myöntämä rahoitus. Innovaatiosetelillä voit hankkia asiantuntijapalveluitamme, jotta saat yritykseesi tarvittavaa tietoa ja osaamista tuote- tai palveluideasi eteenpäin viemiseksi. 

Z

Useat toimialat

Tarvitsetko osaamistamme yrityksesi uuden tuote- tai palveluidean eteenpäin viemiseksi, mutta rahoitus aiheuttaa päänvaivaa?

Z

Hakeminen

Täytetään yhdessä innovaatiosetelin hakulomake. Olemme olleet mukana monen asiakkaamme innovaatiosetelin hakuvaiheessa. Prosessi on nopea ja kevyt.

Z

Lopputulos

Kun hakemus on hyväksytty, voimme keskittyä viemään ideaasi eteenpäin yhdessä.

Mitä?

Innovaatiosetelillä voit ostaa palveluitamme yrityksesi tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen.

Innovaatiosetelin myöntää Business Finland.

Innovaatioseteli on arvoltaan 6000€ + alv.

Kenelle?

Pienelle tai keskisuurelle yritykselle, jolla on uusi kansainvälisille markkinoille suunnattu tuote- tai palveluidea. Yrityksen liiketoiminnan on oltava vakiintunutta, ja liikevaihtoa on oltava vähintään yhdeltä päättyneeltä tilikaudelta.

Jos yritykselläsi on verovelkaa, huolehdithan, että maksusuunnitelma on sovittu Verohallinnon kanssa ennen Innovaatiosetelin hakemista.

Ota yhteyttä

Kerro meille ideasi tai kuvaile, millaisesta yhteistyöstä hyötyisitte eniten. Otamme sinuun yhteyttä vuorokauden sisällä. Laitetaan rattaat raksuttamaan!