Ohutlevysuunnittelu

Teräksen varmaa suunittelutyötä

Ohutlevysuunnittelussa voit luottaa meihin

Meillä on vuosien kokemus ohutlevysuunnittelusta. Tunnemme ohutlevyvalmistusteknologian erilaiset valmistusmenetelmät, rajoitteet ja mahdollisuudet. Emme epäröi monimutkaistenkaan projektien edessä. Laaja kokemuskenttä, vankka ammattitaito ja parhaat menetelmät ovat onnistumisemme työkalut.

Z

Kokemus

Satojen ohutlevystä valmistettujen tuotteiden suunnittelukokemus antaa vahvan pohjan ensiluokkaiselle ohutlevysuunnittelulle ja ohutlevytuotteelle.

Z

Asiantuntemus

Ohutlevyteknologian asiantuntemus on  meille tärkeää. Tunnemme valmistusteknologiat laaja-alaisesti ja ohutlevytuotteiden suunnittelu on vahvuutemme.

Z

Kehitys

Me seuraamme tiiviisti ohutlevyvalmistusteknologian kehittymistä, joten tunnemme parhaat valmistustavat tehokkaaseen ohutlevytuotteen valmistukseen.

Ohutlevysuunnittelu ja valmistusmenetelmät

Vankka suunnittelukokemuksemme takaa tuotteen helpon valmistettavuuden.

Suunnittelemme tuotteita maalipinnoitetusta teräslevystä, jonka käyttäminen vaatii kokemusperäistä tietoa ohutlevysuunnittelusta ja -valmistuksesta. Huomioimme suunnittelussa esimerkiksi tuotteen taivutus- ja leikkausmenetelmät.

Valmistuksen laitekanta asettaa ohutlevytuotteille omat rajoitteensa ja mahdollisuutensa. Ohutlevykappaleen optimointi laitekannan mukaiseksi laskee ohutlevytuotteen valmistuskustannuksia.

Ohutlevytuotteen pinnoitus

Ohutlevytuote on mahdollista valmistaa sinkitystä ohutlevystä, jonka sinkkipaksuus valitaan olosuhteiden mukaan. Ohutlevyn pinnoitus voidaan toteuttaa pulveri- tai märkämaalauksella.

Me suunnittelemme ohutlevytuotteen pinnoituksen ottaen huomioon sen vaatimukset. Autamme asiakkaitamme valitsemaan tuotteeseen sopivat pinnoitusmenetelmät, jotka täyttävät tuotteelle asetetut ominaisuudet.

Levyarkin hyödyntäminen ohutlevysuunnittelussa

Sarjatuotteessa raaka-aineen maksimaalinen hyödyntäminen on erittäin tärkeää, ja se tulee huomioida ohutlevysuunnittelussa. Taloudellinen levyarkin kulutus laskee merkittävästi tuotteen valmistuskustannuksia.

Käytämme nestausohjelmistoa raaka-aineen käytön optimointiin, joka on osa ohutlevysuunnitteluprosessia. Levyarkin koko saadaan tuotteen valmistajalta, ja optimointi tehdään yhdessä valmistajan kanssa. Tarpeen vaatiessa raaka-aineen paksuus voidaan tarkistaa FEM-analyysillä. Paksuuden optimoinnilla voidaan mitoittaa koko ohutlevyrakenne painoa ja kustannuksia säästäen.

Tiedostot

Ohutlevysuunnittelun lopputuloksena on saatavilla DXF ja 3D-tiedostot, joita voidaan hyödyntää tuotteen valmistuksessa. 3D-malleja voidaan käyttää dokumentoinnissa ja esimerkiksi tuotteen käyttöohjeissa, CAD-animaatioissa ja valokuvatasoisissa visualisoinneissa. 3D-tiedostot ovat saatavilla yleisimmissä tiedostomuodoissa esimerkiksi STEP, IGES ja SolidWorks.

Tavallisesta 3D-mallista saadaan taivutuskuvanto ohjelmistojen avulla. Osa 3D-malleista voi olla missä tahansa tiedostomuodossa, tai jonkun 3D-ohjelmiston omassa tiedostoformaatissa.

Meiltä onnistuu käden käänteessä osien konvertointi ohutlevyosiksi ilman uudelleenmallinnusta.

Ota yhteyttä

Kerro meille ideasi tai kuvaile, millaisesta yhteistyöstä hyötyisitte eniten. Otamme sinuun yhteyttä vuorokauden sisällä. Laitetaan rattaat raksuttamaan!