Muovituotesuunnittelu

Olemme laskeneet muovituotteen muottikustannuksia jopa yli 50 % tinkimättä tuotteen ominaisuuksista.

Kustannustehokkaasti muovista

Suunnittelemme tarpeeseesi ruiskuvalettavia, 3D-tulostettavia ja koneistettavia muoviosia. Meille on tärkeää löytää kustannustehokkaita ratkaisuja. Optimoimme muotti- ja valmistuskustannukset tuotteiden ulkonäöstä ja ominaisuuksista tinkimättä. Olemme yhteydessä tuotteen valmistavaan tahoon jo suunnittelun aikaisessa vaiheessa, jolloin työkalu- ja suunnittelukustannukset laskevat.

Ruiskuvalettavat tuotteet

Korkealaatuisen ja kustannustehokkaan tuotteen valmistaminen vaatii alan monipuolista osaamista. Ruiskuvalu tehdään ruiskuvalukoneella, ja prosessi on pitkälti automatisoitu.

Muovituotesuunnittelu kattaa tuotteen muotoilun lisäksi erilaisten kiinnitystapojen valintaa, muovilaadun määritystä ja osien sovitusta keskenään. Muotoilemme ruiskuvalettavat muovituotteet korkealuokkaisesti, mikä edistää tuotteen myyntiä.

Muovituotteiden tulostus

Muovituotteita voidaan tulostaa FDM-teknologialla, joka vaatii tulostustekniikan hallintaa. Vankka kokemuksemme takaa, että me olemme muovituotteiden tulostamisen ammattilaisia.

Ota yhteyttä

Kerro meille ideasi tai kuvaile, millaisesta yhteistyöstä hyötyisitte eniten. Otamme sinuun yhteyttä vuorokauden sisällä. Laitetaan rattaat raksuttamaan!