Muovituotesuunnittelu

Suunnittelemme ruiskuvalettavia, 3D-tulostettavia ja koneistettavia muoviosia. Etsimme muovituotesuunnittelussa järkevän ratkaisun muovituotteelle optimoimalla muotti- ja valmistuskustannukset, mutta pitämällä tuotteen ulkonäön ja ominaisuudet korkeatasoisina.

Ruiskuvalettavat tuotteet kustannustehokkaasti

Ruiskuvalettaviin tuoteisiin sisällytetään korkealuokkainen muotoilu, joka edistää tuotteen myyntiä. Muovituotteen suunnittelu sisältää muotoilun lisäksi esimerkiksi erilaisten kiinnitystapojen valintaa, muovilaadun määritystä ja osien sovitusta keskenään. Muovituotesuunnittelussa määritellään tuotteelle oikea materiaali ja väri. Muovituotesuunnittelussa olemme yhteydessä valmistavaan tahoon mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, jolloin työkalu- ja suunnittelukustannukset laskevat.

Muovituotteita voidaan tulostaa

FDM-teknologialla tulostettavat muoviosat vaativat tulostustekniikan hallintaa, josta meillä on vankka kokemus.Yksi erikoisosaamisalueemme on räätälöidyt elektroniikkakotelot, jotka sisältävä kaikki läpivientiaukot liittimille, näytöille tai läpivientiholkeille. Kotelo tulostetaan muovista eikä jälkityöstöä tarvita tulostamisen jälkeen. Toimitamme kotelot valmiiksi asiakkaalle räätälöitynä ja tulostettuna.

Olemme laskeneet asiakkaamme muovituotteen muottikustannuksia jopa yli 50% tinkimättä tuotteen ominaisuuksista.