Animaatio ja visualisointi

Animaatiot ja visualisoinnit teknisellä taituruudella

Tuotamme 3D-malleista tehtyjä teknisiä animaatioita ja visualisoituja kuvia tarpeeseesi. Voit käyttää realistisia teknisiä animaatioita ja valokuvatasoisia visualisoituja kuvia esimerkiksi tuotelanseerauksissa ja markkinoinneissa, eikä valo- tai videokuvausta tarvita. Kuvat ja animaatiot ovat helposti muokattavissa, jos tuotteisiin tulee muutoksia tai uusia yksityiskohtia.

Tekninen animaatio

Tekninen animaatio on näyttävä video, jossa voi olla liikkuvaa kuvaa CAD-mallista tai tuotesuunnittelun 3D-mallista. Teknisessä animaatiossa tuotteen materiaalit näyttävät realistisilta. Animaatioon voidaan lisätä myös ääntä, tekstiä ja muita visuaalisia elementtejä. Teknistä animaatiota käytetään kokoonpano- tai asennusohjeena, ja se voidaan lisätä esimerkiksi someen tai verkkosivuille.

Visualisointi

CAD-mallista tai mekaniikkasuunnittelun 3D-mallista voidaan visualisoida valokuvatasoinen ja realistinen kuva jo tuotteen suunnitteluvaiheessa. Visualisoimalla voi kokeilla erilaisia muotoja, värejä ja logoja. Se on tehokas tapa löytää tuotteelle haluttu ulkonäkö, ja lopullisesta tuotteesta saadaan kuvamateriaalia esimerkiksi markkinointia varten.

Ota yhteyttä

Kerro meille ideasi tai kuvaile, millaisesta yhteistyöstä hyötyisitte eniten. Otamme sinuun yhteyttä vuorokauden sisällä. Laitetaan rattaat raksuttamaan!