Olemme Genetan mekaniikkasuunnittelu -yhteistyökumppani

loka 23, 2018

Genetta on kehittänyt turvallisen ja ergonomisen kiipeämiskengän, jolla on mahdollista kiivetä vaivattomasti esimerkiksi pylvääseen. Uuden sukupolven kiipeämiskenkä julkaistiin teollisenaversiona syksyllä 2018.

 

 

 

 

 

DGN Innovationin Juha Lievonen sai puhelun Genetan Matti Pölöseltä alkuvuodesta 2016, jonka jälkeen aloitimme yhteistyön. Vajaan kolmen vuoden aikana olemme tehneet Genetan tuotteeseen tuote- ja mekaniikkasuunnittelua, jonka lisäksi olemme tuottaneet markkinointikuvia visualisointia hyödyntäen.

Genetan antamat toimeksiannot ovat käsittäneet esimerkiksi idea-asteella olevan ratkaisun jalostamisen teollisesti valmistettavaksi. Olemme ideoineet kiipeämiskenkään myös muutamia yksityiskohtia, jotka ovat parantaneet kengän käytettävyyttä ja pienentäneet valmistuskustannuksia. Mekaniikkasuunnittelussa haasteena ovat olleet muun muassa painon minimoiminen ja riittävän lujuuden saavuttaminen. Suunnittelussa käytämme SolidWorksiä.

”DGN Innovationin ja Juha Lievosen kanssa yhteistyö on ollut vaivatonta ja hänellä on tuotekehityksessä tarvittavaa avointa otetta, kova työmoraali, hyvät suhteet osien valmistajiin, tietoa tuotantomenetelmistä ja runsaasti kokemusta. Mielipiteet ovat aina hyvin perusteltuja ja sovitut asiat pitävät. Juha pystyy toimimaan saumattomasti osana porukkaa, mikä on ollut meidän tapauksessamme ehdoton edellytys, kertoo Genetan Matti Pölönen.”

 

Kiipeämiskengän lisätiedot

https://www.genetta.fi