3D-suunnittelua ympäri Suomen

huhti 27, 2018

Yksi yleisimmistä kysymyksistä meille soitettaessa on, että missä toimisto sijaitsee?

DGN Innovationin toimisto sijaitsee Etelä-Savossa Mikkelissä. Suurin osa asiakkaistamme sijaitsevat muualla kuin Etelä-Savossa. Tämä osoittaa, että mekaniikkasuunnittelu ja muut palvelumme pystymme toteuttamaan ympäri Suomen helposti ja vaivattomasti. Pyrimme tapaamaan asiakkaamme aina projektin alkumetreillä.

Suunnittelutoimiston palvelujamme ovat käyttäneet mm. seuraavilla alueilla olevat yritykset:

  • Uusimaa
  • Etelä-Savo
  • Pohjois-Savo
  • Pohjois-Karjala
  • Varsinais-Suomi
  • Pohjois-Pohjanmaa

 Living Spaces Oy

DGN Innovation on suunnitellut tuotteitamme meidän hahmotelmien perusteella. Luonnos on toimitettu esimerkiksi 2D-kuvana tai STL-tiedostona. Suunnitteluun tarvittavat palaverit toteutettiin etäyhteydellä, missä yhteydessä DGN Innovation opasti kappaleisiin tehtäviä muutoksia muottikustannuksien alentamiseksi. Nopeaan tuotekehityssykliin he vastasivat joustavilla aikatauluilla. Yleisesti ottaen erittäin monipuolisesti palveleva yritys, josta on tullut luotettava yhteistyökumppani uutta teknologiaa toteutettaessa täysin uusilla tuotantotavoilla. Meille hyvinkin haastava tuotekehitysaika muuntui inhimilliseksi ja selkeästi stressittömämmäksi DGN:n nopean, joustavan ja monialaisen palvelukonseptin ansiosta. Erityiskiitos parhaan tuotantotavan ja asiantuntevimpien kolmansien osapuolten etsimisestä vaativan asiakasprototyypin tuotantohankkeessamme.

Living Spaces Oy

Mika Myllylä, toimitusjohtaja

Suunnittelupalaveri ja speksit

Mekaniikka- ja tuotesuunnitteluprojekti aloitetaan aina aloituspalaverilla, jossa käydään tuotteet tavoitellut ominaisuudet. Aloituspalaveri on yksi tärkeimmistä hetkistä onnistuneen tuotteen suunnittelussa, kun kustannukset halutaan pitää kurissa ja lopputuloksena tavoitellaan laadukasta tuotetta. Hyvin laadittu spesifikaatio laskee tuotesuunnittelukustannuksia jopa 50%! Spesifikaatio kannattaa laatia hyvinkin vähäiseltä kuulostavalta laitteesta ja tuotteista

Huonosti laadittu spesifikaatio voi johtaa hyvinkin korkeisiin lisäkustannuksiin, jotka johtuvat muun muassa muottien korjauksesta, prototyyppien lisäkierroksista ja lisääntyneistä suunnittelukustannuksista. Hyvin laadittu spesifikaatio lyhentää suunnitteluprosessia ajallisesti.

Laadimme speksin tarvittaessa yhdessä asiakkaamme kanssa, jolla varmistetaan sen huolellinen läpikäynti.

Yhteydenpito

Tuote- ja mekaniikkasuunnittelussa vuorovaikutteinen yhteydenpito on tärkeää. Se takaa onnistuneen lopputuloksen. DGN Innovationin tavoite on pitää asiakas koko ajan kartalla, missä vaiheessa tuotesuunnittelu on ja mitä me olemme keksineet tai kehittäneet. Pyrimme parantamaan tuotetta tai laitetta koko suunnitteluprosessin ajan.

Kokonaiskustannukset ratkaisevat

Toinen merkittävä kysymys tarjousta pyydettäessä on tuntihinta. Tuntihinnan suuruus on loppuen lopuksi suunnittelutoimistoja vertailtaessa hyvinkin suhteellinen käsite. Olemme osoittautuneet asiakkaidemme mielestä kustannustehokkaaksi ja nopeaksi toimittajaksi.