Suunnittelu

DGN Innovation on ollut mukana vaativissa tuotekehitys- ja suunnitteluprojekteissa jo yli 10 vuoden ajan. Olemme suunnitelleet 3D-ympäristössä laitteita ja tuotteita asiakkaiden vaativiin tarpeisiin. Tuotteen helppo valmistettavauus on yksi keskeinen lähtökohta suunnittelussa, toki muita ominaisuuksia unohtamatta. 3D-mallien avulla tuote tai laite on simuloitavissa ennen tuotteen viemistä valmistukseen.

Suunnittelussa otetaan huomioon teollinen muotoilu, johon verkostostamme löytyy alansa ammattilaisia.

Startup-yritys

Olemme olleet mukana useissa startup-yrityksien tuotekehitys vaiheissa. Avustamme tuotteen alkuvaiheessa tuomalla tuotteeseen lisäarvoa uusilla ideoilla. Suunnittelun lähtökohdaksi riittää paperilla oleva skitsi tai vaihtoehtoisesti voimme mallintaa yhdessä samassa tilassa.

Startup-yrityksien tuotekehitys alkaa yleensä skitsin pohjalta tehdystä esisuunnittelusta. Esisuunnittelun teemme yleensä 3D-ohjelmistoilla, jolloin asiakas pääsee heti arvioimaan tuotetta ennen valmistusta. Suunnittelu jatkuu asiakkaan kanssa tiiviissä yhteistyössä kohti varsinaista tuotesuunnittelua. Me voimme simuloida tuotetta FEM-laskennan ja Motion-työkalujen avulla. Ennen prototyypin valmistusta teemme työ- ja kokoonpanopiirustukset, joiden avulla tuote tai laite voidaan valmistaa.

Iso tai pieni yritys

Toimitetut tuotekehitysprojektit ja suunnittelutoimeksiannot ovat kohdistuneet erikokoisiin yrityksiin, alkaen yhden hengen toiminimestä kansainväliseen pörssiyhtiöön asti.

Suunnittelu 3D-ympäristössä

Mekaniikka- ja tuotesuunnittelun teemme pääosin 3D-suunnitteluohjelmistoilla. 3D-suunnittelu tarjoaa valtavasti etua 2D-suunnitteluun nähden. Tuotteen simulointi on vaivatonta ja tuotteen törmäystarkastelu on helppoa.