Tehdyt työt

 

“DGN tekee suunnitelmat ihan mutteritasolla kun lähdetään tuotetta kehittämään. Tämä ollut aina positiivinen asia Juhan kanssa toimiessa.”

— Ville Hämäläinen, toimitusjohtaja, FinEq International Oy

 

”Yhteistyö on ollut aina antoisaa. Tietoja vaihdetaan ja joskus kuulumisia kahvikupin äärellä.”

— Olavi Laine, toimitusjohtaja, Kesair Oy

 

“DGN Innovationista on ollut paljon apua myös 3D-mallinnuksissa, kun haluan havainnollistaa jonkun jutun.”

— Tuomo Leppänen, toimitusjohtaja, MAYT Oy

 

 

“DGN Innovation tarjoaa pienyrityksille hyvää palvelua. Sehän on se tärkein, että pääsee paikan päälle ja että piirustuksia voi katsoa yhdessä koneelta.”

— Esa Vahvaselkä, yrittäjä, Mikkelin Hitsauspalvelu Oy

Luottamukselliset asiakassuhteet

Tällä sivulla on mainittu muutamia asiakasesimerkkejä, ketkä ovat käyttäneet meidän mekaniikkasuunnittelu-, ohutlevysuunnittelu- ja dokumentointipalvelujamme. Asiakassuhteet hoidamme aina luottamuksellisesti ja ammattitaidolla. Asiakassuhteet ovat olleet yleensä pitkiä ja yli 95% prosenttia asiakkaistamme ovat päätyneet tilamaan palveluitamme useammin kuin kerran.

Arestech Oy
Tuotesuunnittelu
Tukkimittari

Genetta / Kiipeämiskengän suunnittelu

DGN Innovation on ollut Genetan yhteistyökumppani kiipeilykengän tuotekehityksessä. Olemme tehneet tuotteelle mekaniikkasuunnittelua, joka on käsittänyt muun muassa uusien innovatiivisten ratkaisujen keksimistä, ideoiden jalostamista teolliseen muotoon ja työpiirustusten tekemistä.

Mekaniikkasuunnittelun lisäksi teimme markkinointikuvia, jotka mahdollisitivat tuotteen esittämisen sidosryhmille jo ideavaiheessa.


Arestech Oy / Peliseinän suunnittelu

DGN Innovation on tehnyt mekaniikkasuunnittelua ja teknistä dokumentointia Arestechin projekteihin. Suunnittelu on käsittänyt muovituotteiden suunnittelua, sähkömekaanisten laitteiden mekaniikkasuunnittelua ja ohutlevysuunnittelua. DGN Innovation on toimittanut suunnittelun lisäksi tarvittavat tekniset dokumentit.

Peliseinä valmistumassa
Peliseinän mekaniikkasuunnittelu

Valesokkeli / Mallinnuskuvat asennusohjeisiin

DGN Innovation teki havainnekuvat valesokkelikengän asennusohjetta varten Valesokkelille. Työ käsitti 3D-mallinnuksen lisäksi visualisoinnin eri asennusvaiheista.

Valesokkelikenka

Suomen LVI-Kotelo Oy

Tuotekehitys, mekaniikkasuunnittelu, ohutlevysuunnittelu, dokumentointin, animaatiot ja visualisointi.