Referenssit

Luottamukselliset asiakassuhteet

Alla on listattu muutamia esimerkkejä asiakkaistamme, ketkä ovat käyttäneet meidän mekaniikkasuunnittelu-, ohutlevysuunnittelu- ja dokumentointipalvelujamme. Asiakassuhteet hoidamme luottamuksellisesti ja ammattitaidolla, josta osoituksena pitkäkestoisia asiakassuhteita. Yli 95% asiakkaistamme ovat käyttäneet palvelujamme uudelleen.

 Living Spaces Oy

DGN Innovation on suunnitellut tuotteitamme meidän hahmotelmien perusteella. Luonnos on toimitettu esimerkiksi 2D-kuvana tai STL-tiedostona. Suunnitteluun tarvittavat palaverit toteutettiin etäyhteydellä, missä yhteydessä DGN Innovation opasti kappaleisiin tehtäviä muutoksia muottikustannuksien alentamiseksi. Nopeaan tuotekehityssykliin he vastasivat joustavilla aikatauluilla. Yleisesti ottaen erittäin monipuolisesti palveleva yritys, josta on tullut luotettava yhteistyökumppani uutta teknologiaa toteutettaessa täysin uusilla tuotantotavoilla. Meille hyvinkin haastava tuotekehitysaika muuntui inhimilliseksi ja selkeästi stressittömämmäksi DGN:n nopean, joustavan ja monialaisen palvelukonseptin ansiosta. Erityiskiitos parhaan tuotantotavan ja asiantuntevimpien kolmansien osapuolten etsimisestä vaativan asiakasprototyypin tuotantohankkeessamme.

Living Spaces Oy

Mika Myllylä, toimitusjohtaja

Sähkökotelo

 Suomen LVI-Kotelo Oy on mikkeliläinen talotekniikkakotelovalmistaja. Talotekniikkakotelot käsittävät putki- ja kaapelikotelot eri tiloihin ja käyttötarkoituksiin: teräksiset putki- ja kaapelikotelot, palosuojatut sähkökotelot, MDF-kotelot huoneistoihin ja ulkokotelot Suomen rankkoihin olosuhteisiin.

Arestech Oy
DGN Innovation on tehnyt mekaniikkasuunnittelua ja teknistä dokumentointia Arestechin projekteihin. Suunnittelu on käsittänyt muovituotteiden suunnittelua, sähkömekaanisten laitteiden mekaniikkasuunnittelua ja ohutlevysuunnittelua. DGN Innovation on toimittanut suunnittelun lisäksi tarvittavat tekniset dokumentit.
 

Peliseinä

Eräs Arestechille toteutettu projekti käsitti peliseinän mekaniikkasuunnittelun. Peliseinän pintamateriaali oli MDF-levyä, johon toteutettiin erilline runko.
 
DGN teki täydellisen 3D-mallinnuksen, joka visualisointiin ulkonäön tarkastelua varten ennen toteutusta.
Peliseinän mekaniikkasuunnittelu
Valesokkeli

Valesokkelin havainnekuvat

DGN teki havainnekuvat valesokkelikengän asennusohjetta varten. Työ käsitti 3D-mallinuksen lisäksi visualisoinnin.
Valesokkelikenka