Referenssit

 

 

Luottamukselliset asiakassuhteet

Yllä on listattu muutamia esimerkkejä asiakkaistamme, ketkä ovat käyttäneet meidän mekaniikkasuunnittelu-, ohutlevysuunnittelu- ja dokumentointipalvelujamme. Asiakassuhteet hoidamme luottamuksellisesti ja ammattitaidolla, josta osoituksena pitkäkestoisia asiakassuhteita. Yli 95% asiakkaistamme ovat käyttäneet palvelujamme uudelleen.

Alla on kerrottu sanallisesti muutamasta projektista, jotka olemme toteuttaneet vuosien varrella.

 

DGN Innovation on ollut Genetan yhteistyökumppani kiipeilykengän tuotekehityksessä. Olemme tehneet tuotteelle mekaniikkasuunnittelua, joka on käsittänyt muun muassa uusien innovatiivisten ratkaisujen keksimistä, ideoiden jalostamista teolliseen muotoon ja työpiirustusten tekemistä.

Mekaniikkasuunnittelun lisäksi teimme markkinointikuvia, jotka mahdollisitivat tuotteen esittämisen sidosryhmille jo ideavaiheessa.

Genetta mekaniikkasuunnittelu

 

LUE LISÄÄ Genetan yhteistyöstä

Olemme Genetan mekaniikkasuunnittelu -yhteistyökumppani

 

DGN Innovation on tehnyt mekaniikkasuunnittelua ja teknistä dokumentointia Arestechin projekteihin. Suunnittelu on käsittänyt muovituotteiden suunnittelua, sähkömekaanisten laitteiden mekaniikkasuunnittelua ja ohutlevysuunnittelua. DGN Innovation on toimittanut suunnittelun lisäksi tarvittavat tekniset dokumentit.

Peliseinän mekaniikkasuunnittelu

 

DGN teki havainnekuvat valesokkelikengän asennusohjetta varten. Työ käsitti 3D-mallinuksen lisäksi visualisoinnin.

Valesokkelikenka

Suomen LVI-Kotelo Oy on mikkeliläinen talotekniikkakotelovalmistaja. Talotekniikkakotelot käsittävät putki- ja kaapelikotelot eri tiloihin ja käyttötarkoituksiin: teräksiset putki- ja kaapelikotelot, palosuojatut sähkökotelot, MDF-kotelot huoneistoihin ja ulkokotelot Suomen rankkoihin olosuhteisiin.

DGN Innovation on suunnitellut tuotteitamme meidän hahmotelmien perusteella. Luonnos on toimitettu esimerkiksi 2D-kuvana tai STL-tiedostona. Suunnitteluun tarvittavat palaverit toteutettiin etäyhteydellä, missä yhteydessä DGN Innovation opasti kappaleisiin tehtäviä muutoksia muottikustannuksien alentamiseksi.

Nopeaan tuotekehityssykliin he vastasivat joustavilla aikatauluilla. Yleisesti ottaen erittäin monipuolisesti palveleva yritys, josta on tullut luotettava yhteistyökumppani uutta teknologiaa toteutettaessa täysin uusilla tuotantotavoilla. Meille hyvinkin haastava tuotekehitysaika muuntui inhimilliseksi ja selkeästi stressittömämmäksi DGN:n nopean, joustavan ja monialaisen palvelukonseptin ansiosta.

Erityiskiitos parhaan tuotantotavan ja asiantuntevimpien kolmansien osapuolten etsimisestä vaativan asiakasprototyypin tuotantohankkeessamme.

Living Spaces Oy

Mika Myllylä, toimitusjohtaja