Innovaatioseteli

Innovaatioseteli on erinomainen rahoitusmuoto entiseltä Tekesiltä, nykyiseltä Business Finlandilta. Innovaatioseteli on arvo 5000e (ALV0%) ilman omavastuuta tai omaa rahoitusta. Tuki mahdollistaa asiantuntijapalveluiden ostamisen palveluntuottajilta.

DGN Innovation voi olla mukana jo hakuprosessissa, joka on helppo ja kevyt.

Innovaatioseteli

Kenelle

Innovaatioseteli on tarkoitettu vakiintunutta liiketoimintaa (yrityksellä on liikevaihtoa vähintään yhdeltä päättyneeltä tilikaudelta) harjoittaville pk-yrityksille, jotka haluavat käynnistää innovaatiotoiminnan. Innovaatiotoiminta tarkoittaa toimenpiteitä, joilla yritys kehittää tuotteitaan, palvelujaan tai prosessejaan, tai hankkii palveluna uutta innovaatiotoiminnassa tarvittavaa tietoa ja osaamista.

Mitä

Innovaatiosetelillä voit ostaa uutta tietoa ja osaamista yritykseesi. Setelin arvo on 6 200 € (5 000 € + alv). Voit käyttää sen innovaatiotoimintaan liittyvien asiantuntijapalvelujen hankintaan. Innovaatiosetelillä voi hankkia palveluita esimerkiksi innovaatiopalveluja tarjoavilta yrityksiltä, yliopistoilta, ammattikorkeakouluilta ja tutkimusorganisaatioilta. Innovaatiotoiminta tarkoittaa toimenpiteitä, joilla yritys kehittää tuotteitaan, palvelujaan tai prosessejaan, tai hankkii palveluna uutta innovaatiotoiminnassa tarvittavaa tietoa ja osaamista.

Toteutuneita innovaatioseteli projekteja

  • Tuotteen konsepti- ja tuotesuunnittelu
  • Uuden tuotteen tuotesuunnittelu + uutuustutkimus hyödyllisyysmallille (tutkimuksen suoritti IPR-asiantuntija)
  • Uuden tuotteen esisuunnittelu
Arvostelu innovaatioseteli

[contact-form-7 id=”402″ title=”Innovaatioseteli”]